Khamis, 19 November 2009

PENGUNDIAN BAJU J3!!!!!!MARI...MARI....











Disini terdapat 10 design baju...aku tko wane jew....so...korg pleh la mne yg korg ske....tp 3 je la...t ssh nk kire kalo byk2...

OK....SYARAT PEMILIHAN

1. PILIH 3 JEW...GAMBA PTAME TU NO 1 SAMPAI LA 10...SO KOWG JUST TLIS NO JEW...
2.PILIH IKUT KSUKAAN YANG PALING SUKE...
cth: plhn 1 yg plg ske..an so on...
3.KALO ANTRE SME DESIGN NI...X DEK YG MNARIK NLURI ATI KORG....USULKAN CDGN KORG....KTE BOLEH BNCG....OK???
4.JGN LUPE AKU TYME CUTI PNJG K????SYA KATE DIE SKALI....K???
5.SLAMAT MENGUNDI..............NO CORRUPTION!!!

9 ulasan:

J3 | 09 berkata...

AKU UNDI UTK BAJU
NO 7,
NO 8,
NO 9,

MAKE SURE SANGKUT ANTARA SATU NI TAU!!!!

AKU SUKE BIRU!!!

~CEGU IKA~

J3 | 09 berkata...

aku ske.....

NO 2,(hitam kuning)
NO 9,(merah hitam)
N0 10(kuning hitam)

tapi kalau boley..
1.no 9,
2.no 2,
3.no 10....


nak kritik skit..heheheh..no9 n no2,seyes sesuai untuk bersukan...smart pun smart...warna merah mcm M.U skit...tp cri merah yg smart r..jangan merah jambu plak...hhehehe..tp kite ikut undian k...



jol

J3 | 09 berkata...

cadangan skit....
kalau kuning dapat ala2 oren skit,agi bagus kot...
heheehehhe
just cadangan j....


jol....teruskan mengundi....

Tanpa Nama berkata...

idongdotcom:
aa..bg saye yneg warne merah(9) tu satu ngan biru(8) tu satu.bungkus..
ble bleh siap?15 mnit?
klau bleh cpat ckit ae kak.

J3 | 09 berkata...

AKU pon sokong orang tue jol tu....kale hitam...hehe...so diz iz my choice

1.....2 (hitam)
2.....9 (merah)
3.....3 (purple)

AKU

J3 | 09 berkata...

aku ske...
1....10
2....6
3....4

kemal...

Tanpa Nama berkata...

merah-major itam-minor
hitam-mjor kuning-minor

GEN E US

J3 | 09 berkata...

bagi saya,, semua warna cantik. kalau saya,, saya mesti dah pilih warna ungu... sbbnya ialah warna kegemaran saya.ttp,, utk kebaikan kita semua... lebih baik jgn pilih warna hitam penuh sbb akan menyerap cahaya matahari& akan membuatkan kita terasa bahangnya. jgn pilih merah sbb kita kan dah ada baju sukan warna merah. so,, selepas difikirnya masak2,, ini ialah pilihan saya... mengikut urutan 1,, 5,, 7.
ttp,, pilihan saya yg sebenar ialah...
baju berwarna kelabu atau perak dgn hitam
ATAU
baju berwarna kuning keemasan dgn hitam
pilihan saya adalah berdasarkan kombinasi warna yg akan sesuai utk logo j3 kita yg berwarna ungu& kita kan dari j3.so,, kita kenalah ada baju yg lain drpd lain dgn senior2 kita.jadi,, depends dgn korang punya idea. ini hanya idea saya yg tidak seberapa.

p/s korang perasaan tak baju no 1 adalah kombinasi antara baju no 5 & 7?

sanisha.

J3 | 09 berkata...

aku pilih 9.8.10

lau y berkolar g oryte r




_joga_